Bumper

Animal Event ‘1,5 meter-proof’

Gisteren werd aangekondigd dat er tot 1 september geen evenementen georganiseerd mogen worden. Tot vreugde van veel dierenliefhebbers blijft Animal Event op de kalender staan op 16, 17 en 18 oktober in het Autotron te Rosmalen. Er wordt hard gewerkt aan een protocol voor evenementen die vanaf 1 september weer doorgang vinden. Ook Animal Event wordt ‘1,5 meter-proof’ gemaakt, wat door het grote aantal honden in de oude setting ook al grotendeels het geval was. Om de druk weg te nemen bij de entree, pistes, horeca en toiletten worden een aantal aanpassingen doorgevoerd. De openingstijden worden verruimd en er gaat gewerkt worden met twee ‘timeslots’, een eerste van 9.00 uur tot 13.00 uur en een tweede van 14.30 tot 18.30 uur.

Tussen deze timeslots in, is er een pauze waarin de eerste groep het terrein verlaat, waarna de tweede groep instroomt. Per timeslot wordt er een volwaardig programma aangeboden en om het publiek tegemoet te komen worden de entreeprijzen gereduceerd. Wij zijn blij dat we hiermee een veilige oplossing aan kunnen bieden, waardoor dierenfans net zo kunnen genieten van alles wat de dierenwereld te bieden heeft als voorgaande jaren.

Bezoekers die reeds een ticket hebben gekocht voor Animal Event 2020 ontvangen deze week via Ticketpoint een e-mail met aanvullende informatie.