Hondenwelzijn

Honden zijn uiteraard van harte welkom op Animal Event. Er is vanalles te zien en te doen voor jouw viervoeter. In het Losloopgebied kan je hond even ontladen en lekker rennen, zwemmen en ravotten met kameraadjes. 

 

Houd er wel rekening mee dat een dagje Animal Event (in)spannend kan zijn voor je hond. Jouw hond ervaart erg veel prikkels op Animal Event, dus je kunt niet van je hond verwachten dat hij zich alledaags gedraagt. 

Onder deze voorwaarden mag jouw hond mee naar Animal Event:

Regels met betrekking tot halsbanden en riemen:

Regels die gelden op het terrein van Animal Event:

Het Dierenwelzijnsteam

Op verschillende plaatsen op het terrein zijn leden van het Dierenwelzijnsteam aanwezig om toezicht te houden op de omgang met dieren. Leden van het team zijn herkenbaar aan hun kleding en vinden hun onderkomen in het Loket Dierenwelzijn gelegen aan de Farm Food Hondenpiste. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Breng dan zeke reen bezoek aan het loket of neem contact op met Animal Event via info@animal-event.nl.

Hondenwelzijn

Neem jij je hond mee naar Animal Event? Hartstikke leuk, er is van alles te zien en te doen voor jouw viervoeter. Tickets voor de hond zijn te koop in de ticketshop. In het Losloopgebied kan je hond even ontladen en lekker rennen, zwemmen en ravotten met kameraadjes. Houd er wel rekening mee dat een dagje Animal Event (in)spannend kan zijn voor je hond. Jouw hond ervaart erg veel prikkels op Animal Event, dus je kunt niet van je hond verwachten dat hij zich alledaags gedraagt. 

Onder deze voorwaarden mag jouw hond mee naar Animal Event:

Regels met betrekking

tot halsbanden en riemen:

Regels die gelden op het terrein van Animal Event:

Het Dierenwelzijnsteam

Op verschillende plaatsen op het terrein zijn leden van het Dierenwelzijnsteam aanwezig om toezicht te houden op de omgang met dieren. Leden van het team zijn herkenbaar aan hun kleding en vinden hun onderkomen in het Loket Dierenwelzijn gelegen aan de Farm Food Hondenpiste. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Breng dan zeker een bezoek aan het loket of neem contact op met Animal Event via info@animal-event.nl.