Hondenballenbak 2018

Zoek de dummy in de Farm Food Hondenballenbak!

Dit jaar komt Farm Food met een Ballenbak 2.0 voor honden! Een erg leuke activiteit voor jouw hond en bovendien zijn er leuke prijsjes mee te winnen! In totaal zullen er drie verschillende ballenbakken aanwezig zijn. Zo zijn er ballenbakken voor de kleine rassen, de middelgrote rassen en de grote rassen. In deze ballenbakken zitten drie verschillende kleuren dummy’s verstopt. In deze Dummy’s zitten Farm Food Trainers verstopt, zodat de honden deze op kunnen sporen.

Het doel van het spel is dat jouw hond binnen 30 seconden één van de drie dummy’s vindt. Wanneer het jouw hond lukt om dat binnen de tijd te doen, ontvang je een leuke prijs! De ballenbak wordt begeleid door professionals van Farm Food en toegewijde ervaren vrijwilligers.

 

 

Hoofdsponsor Farm Food
Familiebedrijf Farm Food is sinds 2015 piste sponsor en sinds 2018 hoofdsponsor van Animal Event. Sinds de oprichting in 1982 bieden ze hondenvoeding, die volledig is afgestemd op de behoeften van de hond. In de voeding wordt alles weggelaten wat de gezondheid van de hond kan schaden en worden natuurlijke toevoegingen gedaan met alles wat de hond van nature nodig heeft om gezond te blijven. Farm Food hondenvoeding is er voor alle honden en voor alle levensstadia. Meer informatie over Farm Food of het productaanbod? Ga naar https://www.farmfood.nl.