20180506-133449-2X114211

Winnaars DogWalkTrail bekend

Ook dit jaar kon je tijdens Animal Event weer genieten van allerlei activiteiten met je trouwe viervoeter. Zo ook de activiteiten die door DogWalkTrail worden georganiseerd, waaronder kano-weekenden, fundagen en themawandeling door het hele land. Aan afvaardiging van de organisatie was dit jaar aanwezig om zoveel mogelijk bezoekers kennis te laten maken met het brede aanbod.

Ook dit jaar weer verlootte DogWalkTrail de meest fantastische prijzen: van tegoedbonnen en truien tot een wandeldag en zelfs een vakantie in Oostenrijk. De winnaars zijn bekend! Iedereen van harte gefeliciteerd!

  • Reis voor 2 personen (incl. 7 nachten) naar Oostenrijk is gewonnen door Rana Elsermans.
  • De eerste kanodag in Nederland is gewonnen door Tatjana Balfoort, Joery van der Linde en Shana de Rooy.
  • De drie wandeldagen in Nederland zijn gewonnen door Aylin de Wolf, Nouchka Fontijn en Martha Fontijn.
  • De Hondensup tegoedbon is gewonnen door Anne Michielsens.
  • De twee DogWalkTrail fleeces van het merk Bergans of Norway zijn gewonnen door Linda Casemier en Beau van de Nieuwegiessen
  • De vier DogWalkTrail Comic t-shirts zijn gewonnen door Judith Terwindt, Renate Versluis, Marick Versluis en Melanie van Geloof.
  • De twintig caps worden vergeven aan Wim Hennink, Gaby van der Kar, Melissa van der Kar, Vera van Gestel, Emmy Pijnenburg, Katrijn Ingelbrecht, Aline de Slaegers, Kim Nuyens, Ron Lemmens, Anne Michielsen en Marieke van der Weide.

Voor alle mensen die hebben meegevaren tijdens Animal Event is er bij DogWalkTrail Oostenrijk een kortingsbon van 10% aan te vragen. Deze is geldig voor alle activiteiten in Oostenrijk, zoals een wandeling, kanovaren of suppen. Dit kun je doen door een mail sturen naar geerdmarijke@dogwalktrail.com