Mooiste Hond van Nederland-1

Verkiezing van de Mooiste Hond 2018 van start

De verkiezing van de mooiste Hond 2018 is vandaag van start gegaan. Naar aanleiding van twee succesvolle edities van de ‘Mooiste Hond van Nederland’ gaan we de verkiezing dit jaar uitbreiden. Naast een landelijke winnaar, die tijdens Animal Event op zondag 6 mei verkozen wordt, verkiezen we ook een provincie- en gemeente winnaar. Is jouw hond de allermooiste? Nomineer je viervoeter vóór 23 maart. Deelname is geheel kosteloos!

Nomineer jouw mooiste hond

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
De stemronde gaat op 8 maart van start. Naast een winnaar per gemeente, maken we ook provinciewinnaars bekend. Beide doen we alleen op basis van publieksstemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Stemmen is mogelijk tot en met 13 april. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury tijdens de finale op 6 mei. Let op: indien je ervoor zorgt dat interactie tussen hond en baas te zien is op de door jouw ingezonden foto én dat de hond geheel in beeld is, krijg je tijdens de landelijke finale extra bonuspunten van de jury.

Award uitreiking
De provinciewinnaars strijden tegen elkaar om de titel in de finale op zondag 6 mei tijdens Animal Event. Honden die bij de provincie verkiezing tweede zijn geëindigd worden uitgenodigd voor de voorronde op dezelfde dag. De winnaar van de voorronde krijgt een wildcard voor de finale. De voorronde en finale op zondag 6 mei worden beoordeeld door een deskundige jury.

De verkiezing ‘Mooiste Hond 2018’ wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event, en is naar idee van Pronk’s Dogshop.

Klik hier voor meer informatie.