1 (69)

Washbar

WashBar Logo No_Tagline_

Stand nummer: 100

100% natuurlijke dierverzorging, made in New Zeeland.

Onze missie
We houden van dingen zoals de natuur ze heeft gemaakt. U zult dus geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) vinden in onze producten.
Hoewel sommige van onze ingrediënten moeilijk uit te spreken zijn, houden we ons aan het naamgevingssysteem INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) en gebruiken we de officiële ingrediëntennamen. Hoewel sommige ingrediëntennamen niet altijd zo natuurlijk klinken, zijn ze dat wel. We gebruiken de juiste technische benaming zodat u precies weet wat u op uw huisdier aanbrengt.

Vergaren van goedheid
We werken samen met telers met dezelfde kernwaarden als WashBar. Ze begrijpen het belang van het beschermen van het milieu, het kweken van de best mogelijke kwaliteit ingrediënten en het niet gebruiken van chemicaliën in het proces.
Onze telers zijn ofwel biologisch gecertificeerd ofwel kweken ze zonder gebruik van chemicaliën. Ze laten hun planten achter om te doen wat ze altijd al gedaan hebben – het vergaren van goedheid.

Meer dan alleen ingrediënten
We gebruiken alleen de beste ingrediënten uit de natuur en mengen ze op een manier zodat ze het meeste voordeel heeft. De rest laten we over aan de natuur.

Het is niet genoeg om producten met geweldige ingrediënten te maken; het gaat erom te begrijpen waar die grondstoffen vandaan komen. Veel (en we bedoelen VEEL) van onze inspanning, tijd en onderzoek is gegaan naar het vinden van de allerbeste ingrediënten voor onze producten.

Al onze ingrediënten zijn ethisch, natuurlijk en kunnen worden terug herleid naar de bron. Hoewel we de allerbeste ingrediënten hebben gekozen die we kunnen vinden, denken we niet: dat “vakje is aangevinkt, klus geklaard”. We zijn altijd op zoek naar meer effectieve, natuurlijke ingrediënten en oplossingen.

 

Beursaanbieding
– WashBar original zeep. Tijdens animal event speciale prijs € 7,50 i.p.v. € 9,50
– WashBar paard & hond zeep. Tijdens animal event speciale prijs € 15,00 i.p.v. € 16,50

Bezoek onze stand (aan de Promenade);
– Schrijf je in op de WashBar nieuwsbrief en ontvang een gratis sample van de Washbar manuka zeep.
– Doe mee aan de prijsvraag en win een WashBar goodiebag!

 

Contact
Washbar
Pastorielaan 19
5504 CM Veldhoven
040-2984375
info@washbar-benelux.nl
www.washbar-benelux.nl