1 (69)

Veterinair Mobiele CT-scan

Een CT-scan van uw huisdier als advies gekregen? Ziet u reizen met uw zieke dier niet zitten of wordt u liever geholpen door uw eigen vertrouwde dierenarts? Dan kunt u gebruik maken van Veterinair Mobiele CT-scan.

Veterinair Mobiele CT-scan is een kleine vrachtwagen voorzien van een CT-scan. Uw eigen dierenarts kan bij ons 24/7 een scan inplannen. Het geeft de mogelijkheid uw dier diagnostisch verder te onderzoeken en een betere behandeling te bieden, zonder dat u als eigenaar de weg op hoeft (verder dan uw eigen dierenarts).

Tegenwoordig is het dier echt een gezinslid geworden en wil men dat er goede diagnostiek toegepast wordt voordat een dierenarts besluit te opereren. Echografie en röntgen kunnen gebruikt worden voor een goede diagnose, echter kan dit soms niet voldoende informatie geven. Daarbij is onder andere een CT-scan aangewezen.

CT is echter niet voor iedere praktijk beschikbaar. Wellicht bent u ook al een keer doorverwezen naar een specialistische kliniek. Omdat ik als dierenarts ook vaak een dier heb moeten doorverwijzen heb ik Veterinair Mobiele CT-scan opgezet.

Komt u ook bij ons kijken tijdens Animal Event? Als dierenarts kan ik veel van uw vragen beantwoorden.

Dierenarts Nathalie Leenheer-Schigt

Contact:
Veterinair Mobiele CT-scan
Ooster Vlaerdinge 73
1704 MX Heerhugowaard
info@mobieledierenscan.nl
www.mobieledierenscan.nl

Beursaanbieding Veterinair Mobiele CT-scan
Komt u ook bij ons kijken tijdens Animal Event? Laat uw emailadres bij ons achter + bij welke dierenkliniek uw huisdier onder veterinaire zorg staat en ontvang een leuke goodiebag.