1 (69)

Vedias

vedias-logo

Vedias staat voor Vereniging van Dierenartsassistenten, de beroepsvereniging voor de (paraveterinaire) dierenartsassistent. Vedias houdt zich met name bezig met de inhoud van de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent.

Sinds jaren zet Vedias zich ook in voor de totstandkoming van goede arbeidsvoorwaarden in de sector. Hierbij worden wij ondersteund door de vakbonden Abvakabo FNV en CNV Publieke Zaak.

Workshop “Als baas krijg je het personeel dat je verdient”
Werknemers willen een goed salaris, vakantiedagen, reiskosten en een extraatje is altijd fijn. Een extra kan zijn een 13de maand, een winstuitkering, een (persoonlijke) bonus, een telefoonvergoeding, een onkostenvergoeding en een goede reiskostenvergoeding. Mensen worden blij en gemotiveerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Maar waar heb je nu eigenlijk recht op als dierenartsassistente, en hoe maak je goede afspraken? Wat kun je als werknemer doen als afspraken niet worden nagekomen of als er veranderingen doorgevoerd worden?

De workshop vind op vrijdag en zaterdag plaats tussen 11:30 en 12:30 uur tijdens Animal Event.

Spreekuren
Tijdens spreekuren kunnen werk gerelateerde vragen worden gesteld, arbeidscontracten en sollicitatiebrieven worden gescand en worden er tien tips gegeven voor een succesvol sollicitatiegesprek. Spreekuurtijden: vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 11:15 uur en van 14:00 tot 16:45 uur en op zondag tussen 10:00 en 12:00 uur.

Contact:
Vedias – Vereniging van dierenartsassistenten
Heksenberg 6
5508 AD Veldhoven
secretaris@vedias.nl
www.vedias.nl