1 (69)

Stichting Amivedi voor vermiste en gevonden huisdieren

Amivedi

Stand nummer: 95

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Amivedi faciliteert de registratie van deze dieren en is daarmee een landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren.

Je kunt een beroep doen op Amivedi wanneer je huisdier is vermist of wanneer je een huisdier hebt gevonden. De melding kan gedaan worden via het online formulier op de website, per mail of per telefoon.

Amivedi werkt vanuit circa 100 meldpunten, verspreid over het hele land. Elk meldpunt ontvangt meldingen uit een bepaald gebied en elk meldpunt wordt gerund door één van onze vrijwilligers. Het meldpunt plaatst de melding op de website en onderhoudt tevens contact met dierenasiels en dierenambulances.

De vrijwilligers doen het werk voor Amivedi met veel gedrevenheid en plezier en ze hebben goede contacten met de politie, dierenartsen, dierenambulances en dierenasielen.

Eén van onze vrijwilligers verwoordt waarom zij dit vrijwilligerswerk al jaren met veel plezier doet:
“Werken bij Amivedi als vrijwilligster brengt je in contact met heel veel mensen die, net als jijzelf, gewoon van dieren houden. Dat levert soms verdrietige, maar vaker fijne en soms grappige momenten op”.

Huisdiereigenaren delen graag hun persoonlijke verhalen met ons. Op onze website en landelijke facebookpagina vind je deze, vaak ontroerende, verhalen. Neem eens een kijkje op onze website en bezoek onze stand op Animal Event. Onze vrijwilligers nemen je graag mee in de wereld van Amivedi!

Contact:
Amivedi Nederland
Postbus 53018
2505 AA Den Haag
www.amivedi.nl
secretariaat@amivedi.nl