1 (69)

Simba’s Adventures

Simbas Adventure

Standnummer 168

Simba’s Adventures organiseert actieve en avontuurlijke hondenwandelingen
(bekend van het TV lifestyle programma BinnesteBuiten)

Wat is er leuker dan met jouw eigen trouwe viervoeter de allermooiste plekjes te ontdekken, te genieten van de prachtige natuur welke Nederland rijk is, samen actief bezig te zijn maar tegelijkertijd ook tot rust te komen in een relaxte, ontspannen omgeving voor een ultiem mindfulness moment. En, last but not least, met dit samenzijn de ultieme band met je beste maatje nog intenser te maken…

Wandelen is HOT. De tijd dat deze activiteit behoorde tot het geiten wollen sokken imago lijkt almaar meer in de schaduw te verdwijnen van een opkomende trend en nieuwe lifestyle, outdoor erop uit met de hond.

Simba’s Adventures kiest met uiterste zorg en vol overgave elke keer weer bijzondere locaties uit voor het uitzetten van te gekke trails, door dichtbegroeide bossen, heuvelachtige bloeiende heidevelden en ruige uitgestrekte duinvlaktes waar hier en daar een pittoresk meertje opduikt.

Om de beleving van het alom bekende ‘Dolce Vita’ gevoel nog meer tot leven te brengen, biedt Simba’s Adventures niet slechts een prachtige wandeling maar probeert van elk nieuw event weer iets speciaals te maken. Zoals bijvoorbeeld een native BBQ voorafgaand aan een verrassende avond safari tussen de stuifduinen van Soesterberg, een uitgebreide tapas aan zee na afloop van de Nieuwjaarswandeling of in combinatie met een heuse strandpicknick met een hoog hippie gehalte tijdens haar ‘Bohemian Summer’.

Alles over de wandelactiviteiten en outdoor events van Simba’s Adventures kun je terugvinden op www.simbasadventures.nl of de Facebookpagina Simba’s Adventures Dogwalks.

Contact:
Simba’s Adventures
Boogjes 118
3311VC Dordrecht
06-17465621
info@simbasadventures.nl
www.simbasadventures.nl