1 (69)

Prins Petfoods

Website_Prins

Je vindt Prins tijdens Animal Event op het Eiland, een groot gebied aan het water waar je heel actief kunt zijn, maar ook lekker kunt chillen. Op het Eiland vind je ook onze stand waar je terecht kunt voor voedingsadvies voor je hond of kat én lekker kunt shoppen.

Prins Petfoods introduceert op Animal Event 2020 een nieuwe hondensport in Nederland: snuitgolf. Bij snuitgolf leren de honden op een mini-golfbaan een bal in een gat te rollen.

Alle honden en hun baasjes kunnen tijdens het grootste dierenevenement van Nederland in Hilvarenbeek kennismaken met snuitgolf. Er komt een parcours met verschillende banen waar instructeurs van de Martin Gaus Hondenscholen tips en begeleiding geven. De speciale ballen waarmee je snuitgolf kunt spelen zijn tijdens Animal Event voor een zacht prijsje te koop. De opbrengst gaat via de Prins Foundation naar goede doelen. Snuitgolf spelen kan alle dagen op het Prins-terrein.

Snuitgolf - Animal Event 2020 - Prins Petfood - Hondensport

Contact:
Prins Petfoods
Accustraat 11
3903 LX Veenendaal
0318-524245
info@prinspetfoods.nl
www.prinspetfoods.nl

Lekkere beursaanbieding!

Ook dit jaar hebben wij weer een leuke beursaanbieding voor je hond en/of kat.

Bij onze stand koop je 3 lekkere Prins producten voor 4 euro. Keuze uit alle smaken NatureCare worsten en vleesmaaltijden en de Train&Care + Play&Care belonings,- en trainingstubes.