1 (69)

Prins Petfoods

Website_Prins

Standnummer 150

Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Geperste en krokante brokvoeding, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worst- of moussevorm en diepvries vers vleesmaaltijden. Voedingen voor alle behoeften en levensfasen, allemaal op basis van hoogwaardige producten met grondstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen.

Prins staat als familiebedrijf al meer dan vijftig jaar voor streng gecontroleerde Nederlandse kwaliteitsproducten,  dierproefvrij en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Het bedrijf organiseert regelmatig fandagen voor iedereen die graag letterlijk eens een kijkje in de keuken wil komen nemen en met eigen ogen wil zien wat Prins onder passie, respect en service verstaat.

Prins staat niet alleen voor lekker en verantwoord eten, maar voor een complete lifestyle. Met leuke, nieuwe ideeën en aandacht voor het dier op elk moment, tijdens iedere levensfase. Kennis en advies staan daarbij hoog in het vaandel. Iedereen die vragen heeft over de voeding, gezondheid, verzorging en het gedrag van hond of kat kan terecht bij het Prins CareTeam, een team van deskundigen dat graag advies op maat geeft. Bel 0318-524245 of mail advies@prinspetfoods.nl.

1+1 gratis bij Prins Petfoods
Ben jij graag actief met je hond? Op Animal Event presenteren wij onze voedingen voor een actief leven: Standaard Fit, Fit Selection en Sport-life. Heb jij na gratis advies van onze deskundigen een voeding gevonden die past bij jouw hond? Maak dan gebruik van onze actie! Bestel een zak voeding en ontvang één extra zak gratis! De zakken worden thuis afgeleverd.

Heb jij een kat? Deze actie geldt ook voor de kattenvoedingen: Vital Care en Vital Care Protection.

Prins. Meer dan voeding.
Kijk voor meer informatie op www.prinspetfoods.nl

Contact:
Prins Petfoods
Accustraat 11
3903 LX Veenendaal
0318-524245
info@prinspetfoods.nl
www.prinspetfoods.nl