1 (69)

PeeWee kattenbaksysteem

Website_PeeWee

Smoothie the Cat kiest PeeWee. Jij ook?
Als de wereldberoemde kat Smoothie kiest voor ’s werelds beste kattenbaksysteem, wordt het dan niet tijd dat jij ook kiest voor PeeWee? Kom naar onze stand en laat je informeren!


Het werkt anders
Kattenbakken hebben één probleem: als je de inhoud niet regelmatig geheel vervangt, raken de korrels in de bak verzadigd en voor je het weet hangt die vieze ammoniaklucht in je huis. Het PeeWee kattenbaksysteem werkt anders dankzij een bijzondere combinatie van korrels van geperst dennenhoutzaagsel en een gepatenteerde kattenbak met een dubbele bodem. Geurarm, duurzaam en daarnaast opvallend zuinig in gebruik. Hier kunnen kat en baasje gerust hun neus in steken!

Geur van vers hout
PeeWee houtkorrels hebben een extreem absorberend vermogen: bij aanraking met vocht vallen ze uiteen in zaagsel en neutraliseren op die manier de ammoniak-lucht tot de heerlijke geur van vers gekapt hout. Je hoeft alleen maar af en toe het losse zaagsel uit de onderbak weg te gooien: de schone, droge korrels in de bovenbak kunnen gewoon blijven liggen. Vandaar dat je met één 9-kilo zak PeeWee houtkorrels minstens vier maanden doet!*

*Op basis van gebruik door één kat op de PeeWee EcoHûs of EcoMinor

 

Contact:
Tinika BV | PeeWee
Walnootberg 14
3755 BP Eemnes
035-5334153
info@mypeewee.nl
www.mypeewee.nl