1 (69)

Opti Life | Oropharma

Stand nummer: 132

Je hond en jij, da’s iets bijzonders. Jullie verstaan elkaar zonder woorden, zijn kameraden, kompanen die een leven delen. Bij Opti Life doen we er dan ook alles aan om jullie samen te laten genieten van onbekommerde quality time.

Om jouw beestje kerngezond te houden, ontwikkelden onze dierenartsen een hypoallergene premium voeding op basis van pure ingrediënten zoals kip, zalm en rijst. Je hond smult ervan, en jij hoeft je nergens nog zorgen over te maken.

Heeft je hond extra zorg nodig, dan helpen we hem er graag weer snel bovenop met aangepaste voeding. Zo hebben we recepten op maat voor honden die op hun gewicht moeten letten, voor verteringsproblemen en meer. Je kan ons natuurlijk ook altijd om advies vragen: ons team experts en dierenartsen heeft de juiste antwoorden zodat jullie straks weer samen op pad kunnen, zonder zorgen.

Zo voedt Opti Life de band tussen honden en baasjes, elke dag opnieuw.

Ontdek ook ons uitgebreid gamma voedingssupplementen, verzorgings- en omgevingsproducten. Oropharma, voor dat extraatje meer.

www.opti-life.eu
www.oropharma.be

Beursaanbieding
Kom naar onze stand op het Strand en laat er een gratis foto nemen van jou en je hond. Je krijgt deze onmiddellijk uitgeprint mee en ontvangt later ook nog een digitaal exemplaar. Wij zorgen voor een mooi decor en enkele leuke attributen.

Contact:
Versele-Laga NV
Kapellestraat 70
9800 Deinze, België
0032-93813200
info@verla.be
www.versele-laga.com