1 (69)

Naturavetal

Logo1

Puur Natuurlijk honden- & kattenvoer, supplementen, snacks en verzorgingsproducten

Al tientallen jaren maakt Naturavetal puur, natuurlijk honden- & kattenvoer, supplementen, snacks en verzorgingsproducten. Wij richten ons op duurzaamheid, veiligheid, vakmanschap en betrokkenheid. Ons doel als een traditioneel, onafhankelijk bedrijf, voor kwalitatief hoogwaardig honden- en kattenvoer, wordt gekenmerkt door de liefde voor het dier en de zorg voor zijn vitaal, gelukkig en lang leven. Daarom hebben we een compleet honden- en kattenvoer ontwikkeld op basis van het voorbeeld van de natuur.

Onze voedingsconcepten zijn gecreëerd om uw trouwe viervoeters te voorzien van puur natuurlijke en soort specifieke verzorging. Natuurlijk, de hoogste kwaliteit en soort specifiek, volledig vrij van synthetische toevoegingen – en zo flexibel dat elk dier de juiste voeding kan krijgen die past bij zijn individuele dagelijkse behoeften.

Eenvoudig online bestellen en de volgende werkdag geleverd. Daarnaast staat ons expert-team klaar om al uw vragen omtrent uw dier en voeding en/of verzorging persoonlijk te beantwoorden.

Onze Naturavetal-filosofie: Voor een lang, gezond en vitaal leven voor uw hond en uw kat.

Contact:
Naturavetal Nederland & België
Westkanaalweg 112
2461 EK Ter Aar
Tel. NL: 06 574 90 90 3
Tel. B: 0492 310 922
info@naturavetal.nl
www.naturavetal.nl