1 (69)

Hondjekoek

Hondjekoek.nl_Logo

Stand nummer: 120

Natuurlijke honden- en kattenvoeding + snacks. Win 1 jaar gratis snacks!

Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding
Hondjekoek heeft online het grootste aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding en benodigdheden. Trendsetter met hippe en duurzame hondenspeeltjes. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod. Een beoordeling van 9,6 via Kiyoh op basis van meer dan 700 beoordelingen.

De fysieke winkel is gevestigd in Haarlem, daarnaast kun je makkelijk online of via de app bestellen, Hondjekoek verzend door Nederland en België. Voor 15.30 uur besteld, is de volgende dag in huis. In het assortiment vind je veel merken die op Animal Event zijn vertegenwoordigd, zoals Darf, Edgard&Cooper, Farm Food, Animal-Nature, Bugs For Pets, Soopa, Smoofl en Riverwood.

 

Beursaanbieding:
Bezoek onze stand op het Strand, doe mee met de social media actie en maak kans op 1 jaar lang gratis snacks! Je ontvangt een kortingscode die je kunt besteden bij het bestellen via de handig bestelapp. Tot slot is er een spectaculaire actie met Lakse Kronch zalmkoekjes 600 gram. Het meest populaire product uit het assortiment. Schaf 2 zakken aan voor slechts €10,- !! (normaal €15,40). En het meest verkochte hondenspeeltje, de P.L.A.Y. Pet Camera schaf je dit weekend aan voor slechts €10,-.

Contact:
Hondjekoek
Floresstraat 4
2022 BE Haarlem
06-13249532
info@hondjekoek.nl
www.hondjekoek.nl