fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

HondenCampus

Standnummer 101 | HondenCampus is een trainings- en expertisecentrum voor complexe honden. Naast de cursussen op onze hondenschool bieden wij gedragstherapie en -training aan huis aan. Het team van HondenCampus bestaat uitsluitend uit gediplomeerde en gecertificeerde gedragstherapeuten en instructeurs. De missie van HondenCampus is om de veiligheid in de samenleving te verbeteren en daarbij het welzijn van de hond te waarborgen. Wij bieden voornamelijk begeleiding op het gebied van agressie en het creëren van een stabiele hond. Dat laatste is het doel van onze hondenschool: een goed gesocialiseerde en gehoorzame hond voortbrengen.

 

In onze webshop zijn producten te vinden die door onze gedragstherapeuten zijn geselecteerd en worden ingezet tijdens de training. Deze hulpmiddelen bieden extra ondersteuning en bevorderen het welzijn van de hond.

 

Naast onze diensten voor de hondenbezitter, werkt HondenCampus ook samen met diverse overheidsinstanties zoals het ministerie van LNV op het gebied van bijtpreventie. Zo zijn er diverse opleidingen ontwikkeld voor dierenpolitie en handhaving en bieden we ondersteuning aan diverse opvangcentra bij het testen en profileren van asielhonden. Daarnaast worden er opleidingen gegeven aan asielmedewerkers met als doel het welzijn en de plaatsbaarheid van de honden te vergroten.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkzaamheden? Bezoek dan onze stand op Animal Event 2023!

Contact: HondenCampus Eindestraat 122 5105 NA Dongen 085-2006238 info@hondencampus.nl www.hondencampus.nl