fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

HFL Animal Health

Standnummer 243 | REMEDY+

 

Wij zijn de specialist op het gebied van dermatologisch gerichte producten, die het herstel bevorderen op een gezonde manier!
De rol die onze dieren in ons leven spelen is enorm belangrijk. Als onderdeel van de familie is de gezondheid van het dier natuurlijk net zo belangrijk al een ander familielid.
De Remedy+ productenlijn biedt een effectieve en veilige behandeling voor dieren zonder het gebruik van antibiotica en hormonen.
Al onze producten zijn ontwikkeld en praktijk getest in samenwerking met dierendermatoloog M.W. Vroom en zijn geschikt voor gezelschapsdieren en paarden die huidproblemen ervaren.

 

Benieuwd hoe onze producten uw dier kunnen helpen? Onze specialisten staan voor u klaar!

 

PETGENOMA

 

Bouwen aan een langdurig en gezond leven van uw hond!
Petgenoma biedt de allereerste DNA test die 100% van het DNA dekt!
Bij whole genome testing wordt het volledige DNA onderzocht, we spreken dan dus over 100% DNA testen. Dit in tegenstelling tot testen die enkel veel voorkomende aandoeningen onderzoeken. Dit is vaak maar 2-3% van het volledige DNA!
Op deze manier kunt u beter weloverwogen beslissingen maken over het welzijn van uw dier en geeft ook voor uw dierenarts een unieke kijk in het DNA, dat zal bijdragen aan een nog beter consult met ondersteunende wetenschappelijke informatie.

 

HT VISTA

 

De revolutionaire HDI-technologie voor de vroege en non-invasieve detectie van kanker bij honden

De gepatenteerde ‘Heat Diffusion Imaging’ technologie maakt het mogelijk om kanker direct uit te sluiten. HTVista is het eerste niet-invasieve medische hulpmiddel waarmee dierenartsen snel, betrouwbaar, non-invasief en direct in de kliniek kunnen bepalen of subcutane en dermale massa’s kanker betreft. Onze missie is om kanker vroegtijdig op te sporen en te classificeren. Het uitzonderlijke team bestaat uit Artificial Intelligence-, signaalanalyse- en computervisie-experts, toponderzoekers op het gebied van warmteoverdracht en thermodynamica, oncologen, radiologen en reeds succesvolle ondernemer. De HDI-scan, een disruptief systeem om warmtediffusie in biologische weefsels te meten. Deze nieuwe medische beeldvormingstechnologie vertaalt het warmtediffusiesignaal naar een echt beeld om vroege detectie van kanker mogelijk te maken. Dit allemaal in een niet-invasieve en realtime procedure, point-of-care.

 

Uw hond verdient een proactieve in plaats van reactieve behandeling!

 

Meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar!

 

 

Contact: HFL Laboratories BV Calenwiel 18 5056DB Berkel-Enschot 013-4551749 info@hfl-animalhealth.com www.hfl-animalhealth.com