1 (69)

Happy Dog – Happy Cat

Website_Happy Dog

Standnummer 171

Happy Dog en Happy Cat biedt de voeding die hond en kat nodig heeft. Voor elk ras, voor elke behoefte en voor elke leeftijd, van puppy en kitten tot senior.

Het familiebedrijf Interquell produceert deze hoogwaardige, natuurlijke voeding voor honden en katten. Het bedrijf kan bogen op decennialange ervaring en levert in meer dan 60 landen diervoeding vanuit Wehringen in Duitsland.

Maak op Animal Event kennis met deze natuurlijke diervoeding van de beste kwaliteit, ‘made in Germany’. In de stand presenteren we de nieuwste innovaties in ons assortiment. Zoals de hartvormige brokjes voor puppy’s vanaf 4 weken. Dit nieuwe assortiment Happy Dog Baby en Junior biedt 2-fase voeding voor pups en jonge honden van alle rassen. Naast nieuwe varianten voor elke smaak en behoefte, zijn de brokjes verbeterd. De innovatieve hartvorm is optimaal verteerbaar voor pups. Ook voor katten is er volop keuze in onze stand. De heerlijke variëteiten van Happy Cat Sensitive zijn perfect voor echte fijnproevers, net als het Duo-natvoer: lekkere, smeuïge paté. Een traktatie voor elke kat!

Beursaanbieding
Maak voor een spotprijs kennis met de natuurlijke diervoeding voor hond en kat! Het goed gevuld verwenpakket is met zorg samengesteld en zit boordevol producten voor hond of kat. Voor slechts 5 euro is het verwenpakket verkrijgbaar in de stand!

 

Contact:
Happy Dog – Happy Cat
Julianaweg 11
4725 SG Wouwse Plantage
0165-378391
info@happydog.nu
www.happydog.nu