1 (69)

Goood Hondenvoeding

Goood_logo

Stand nummer: 126

Eindelijk… Een duurzaam premium hondenvoer! Wij houden van honden en de natuur. Net als jij. Daarom bevalt ons duurzaam geproduceerd premium hondenvoer niet alleen je beste vriend. Maar ook de bescherming van dieren en het milieu. En dat is Goood!

100% klimaatneutraal
De recepturen van Goood bevatten per smaak slechts één soort proteïne en zijn voor de meest gevoelige honden geschikt. Bovendien is de voeding graanvrij en bevat Goood geen conserveringsmiddelen of kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De dierlijke eiwitten die nodig zijn in een hondendieet zijn volledig afkomstig van gecertificeerde vrije uitloop, biologische landbouw of duurzame visserij. Goood compenseert bovendien de koolstofdioxide die onvermijdelijk vrijkomt tijdens de landbouw, productie en het transport van de hondenvoeding, door deel te nemen aan internationaal gecertificeerde herbebossingsprojecten in Duitsland, Togo en Brazilië. De verpakkingen bieden optimale bescherming, zodat het voer vers blijft en zijn nagenoeg volledig recyclebaar.

Laat jouw viervoeter tijdens Animal Event voordelig kennis maken met Goood en maak hem/haar een echte wereldverbeteraar!

Let’s do something Goood togehter!

Contact:
Goood Hondenvoeding
Julianaweg 11
4725 SG Wouwse Plantage
0165-378391
info@goooddog.nl
goooddog.nl