1 (69)

Garvo

Website_Garvo

‘Voer naar mijn hart’ geeft antwoord op de groeiende vraag naar verantwoord voer voor alle dieren. Steeds meer mensen gaan bewust met gezondheid om. Dat past bij ons doel om voor elk dier voer te leveren, dat afgestemd is op hun behoeften en daarmee bijdraagt aan hun gezondheid, vitaliteit en levenslust. Met ‘voer naar mijn hart’ genieten dieren en hun baasjes meer van elkaar en van het leven.

Garvo levert diervoeders aan dierenspeciaalzaken, groothandels en in de zaterdagwinkel (Drempt, Gld). Als je op zoek bent naar voer voor bijvoorbeeld ezels, kippen, zwijntjes, kooi- en volièrevogels knaagdieren, alpaca’s, siervogels of postduiven dan ben je bij Garvo aan het goede adres. Garvo heeft voor heel veel verschillende diersoorten passend voer met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Met onze deelname aan Animal Event willen wij dierenliefhebbers kennis laten maken met een merk diervoeders dat voer als middel ziet om een dier een beter leven te geven. Voor jezelf maak je vaak gezonde en bewuste keuzes, maar met Garvo maak je deze keuze ook voor je dieren! Kijk ook eens op de website of op een van de social media kanalen.

 

Contact:
Garvo bv
Molenweg 38
6996 DN Drempt
0313-472321
garvo@garvo.nl
www.garvo.nl