1 (69)

Felinova

ILOVEHAPPYCATS_vierkant (1) PNG

Standnummer 87

Het boek ‘I love Happy Cats’ van Anneleen Bru zorgt voor een revolutie in kattenland!

Anneleen Bru, gedragstherapeute bij Felinova, specialiseerde zich jarenlang in huiskatten. Ze bundelde nu eindelijk al haar ‘gouden’ tips voor een gelukkige kat in een heerlijk nuchter en praktisch boek.

Het boek is een fijn helder samenspel van grondige en wetenschappelijk onderbouwde uitleg over kattengedrag, foto’s, illustraties en quotes.  Het boek stond 13 weken in de top 10 non fictie van standaard boekhandel en er werden al meer dan 11 000 exemplaren verkocht.

Het boek is een hard cover met soft touch, heeft 224 pagina’s, een paars leeslint en gouden titeldruk (rug, voor & achterzijde).  1 mei worden de Engelse en Franse vertaling gelanceerd.

Bij Felinova ontdek je steeds wat nieuws over je kat! Zo hebben we de Felinova academie, het cat coach programma, en het unieke poezencongres Poes café (2 december 2018). Ontdek naast het boek ook de toffe Purrs kattenhengel en -speeltjes in onze Felinova webshop.

Graag laten we je proeven van Felinova tijdens onze lezingen in onze stand. We verwelkomen je graag met een hapje en een drankje en maak kans op ons uniek Felinova verassingspakket!

Ontdek alles op www.felinova.be of op onze Facebookpagina van Felinova.

Contact:
Felinova Comm. V
Broekdam-Noord 45a
B-9150 Kruibeke
België
+32 (0)486 17 80 98
info@felinova.be
www.felinova.be