1 (69)

DogBuddy

avatar-BGcolor

Standnummer 164

DogBuddy is een “airbnb” voor hondenoppasservices, waar hondenbaasjes snel en veilig een betrouwbare lokale oppas voor hun hond kunnen vinden. Nadat we sinds 2013 al meer dan 750.000 gebruikers in heel Europa hebben geholpen, zijn we begin 2018 ook in Nederland begonnen met ons platform.

Het is de missie van DogBuddy om de levens van honden (en hun baasjes!) leuker en gemakkelijker te maken. Daarom kunnen hondenbaasjes makkelijk op postcode zoeken naar beschikbare hondenoppassers bij hen in de buurt. Dit kan zowel via de website www.dogbuddy.nl, als via de gratis apps voor iPhone en Android.

We controleren alle oppassers die zich aanmelden bij DogBuddy handmatig en accepteren alleen de profielen van echte hondenliefhebbers met ervaring. Zo zorgen we ervoor dat onze website en app veilig en prettig in gebruik zijn voor iedereen.

Voor een extra gerust gevoel wordt iedere boeking  via DogBuddy automatisch gedekt door onze aansprakelijkheidsverzekering (€ 2 miljoen) en onze veterinaire verzekering (€ 2.000). Zo weet je zeker dat jouw viervoeter in goede handen is.

Boek dus de volgende keer dat je op vakantie gaat ook een “vakantie voor je hond” via DogBuddy!