fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

CaroCroc

CaroCroc honden- en kattenvoer

 

CaroCroc honden- en kattenbrokken staan voor goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs: Gewoon goed!

 

Van Hollandse bodem
CaroCroc brokken worden gemaakt in onze eigen Nederlandse fabriek in Veghel waar ook onze onderzoeksafdeling gevestigd is. Hierdoor hebben we goed zicht op de kwaliteit van onze producten en zo produceren wij dagelijks ‘de Hollandse bodem voor hond en kat’.

 

100% natuurlijk
CaroCroc maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Onze brokken worden gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk.

 

Afgestemd op energiebehoefte
Onze producten kennen ieder een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van jouw viervoeter. Deze energiebehoefte is leidend voor de voerkeuze en wordt bepaald door de levensfase, lichaamsconditie en het activiteitsniveau van jouw hond of kat.

Oftewel: Alle energie die je hond of kat nodig heeft, in een oer-Hollands brokje!

 

CaroCroc op Animal Event
Tijdens Animal event kun je een leuke CaroCroc goodiebag scoren. Ook zijn er leuke spellen op de stand. Gooi de ballen in de gaten en wordt winnaar van de CaroCroc honden- en kattenrace!
Ben je samen met jouw hond op Animal Event? Doe zeker met onze Hollandse Spelen en win leuke prijzen door te sjoelen, touwtrekken en brokhappen met jouw hond.

Contact: Vobra Special Petfoods Marshallweg 4 5466 AJ Veghel marketing@vobra.nl www.carocroc.nl