CannaBioDay

CannaBioDay – Hennepproducten speciaal voor uw huisdier

 

Hoe fijn is het om te weten dat honden & katten ook baat kunnen hebben bij het gebruik van hennepolie. Hennepolie bevat van nature de niet psycho-actieve stof Cannabidiol ofwel CBD. Net als wij mensen voelen huisdieren ook vreugde, pijn, angst, stress en liefde maar beschikken ze ook over het endocannabinoidensysteem. Het endocannabinoidensysteem is van onschatbare waarde voor de gezondheid, het zorgt ervoor dat het lichaam van uw huisdier in balans blijft. Hierdoor geven steeds meer huisdiereigenaren hennepolie voor ongerustheid, slapeloosheid, gebrek aan eetlust, chronische pijn, ontstekingen en huid of vachtproblemen.

 

De hennepextracten van CannaBioDay zijn 100% natuurlijk en met zorg samengesteld voor uw huisdier. De hennepolie is afkomstig van biologisch geteelde en volledig gecertificeerde hennep uit Zwitserland. Om de kwaliteit te waarborgen zijn alle producten getest en beschikken over een analyse lab-rapport.

 

Nu er steeds meer onderzoeken zijn naar de bijzondere eigenschappen van de hennepplant komen er ook meer hennepproducten voor huisdieren. Hierdoor verkoopt CannaBioDay ook hennep schapenvet bonbons van het merk Goldfish Amsterdam, hennep-sticks, hennep-koekjes en kattensnoepjes met hennep.

 

Alle producten zijn gemakkelijk online te bestellen. Tijdens Animal Event zijn er leuke aanbiedingen en staan wij klaar voor al uw vragen

 

Contact: Pruylenborg 133 3343 ND Hendrik-Ido-Ambacht +316 29 62 37 01 info@cannabioday.nl www.cannabioday.nl