fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Bozita

Standnummer 257 | BOZITA biedt een complete reeks aan hoge kwaliteitsvoeding voor honden en katten in droge en natte receptuur. We ontwikkelen en bereiden al dierenvoedsel sinds 1903 en we doen dingen graag op een zorgvuldige en natuurlijke wijze.

 

Alle recepten worden bereid met onze eigen voedingsstoffen en we gebruiken alleen de hoogste kwaliteit natuurlijke grondstoffen zonder onnodige toevoegingen. We zien katten en honden als metgezellen voor het leven en we geloven dat hun welzijn en gezondheid direct afhangt van een gezond dieet en een actieve levensstijl.

 

Al onze natuurlijke dierenvoeding wordt met liefde bereid in Vårgårda, het hart van het Zweedse platteland, waar goede kwaliteit heel natuurlijk is. Zweden beschikt over een rijke natuur, een unieke fauna en uitzonderlijk schone lucht en schoon water, gepaard met ongeveer de strengste regels ten aanzien van dierenwelzijn die er op aarde bestaan.

 

Ons respect voor dieren en de natuur om ons heen is de reden waarom we zoveel mogelijk grondstoffen uit de Noordse wildernis betrekken en van betrouwbare Zweedse boerderijen die onze filosofie delen. Dit is wat we noemen Zweedse Natuurlijke Kwaliteit.

  Van Deventerlaan 30 3528AE Utrecht 0314332543 bozita.nl@ppfeurope.com www.bozita.com/nl/