fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Blijf

VERANTWOORDE INZET VAN CONTACTHONDEN IN DE ZORG

Blijf zet zorgprofessionals in met een geaccrediteerde contacthond dementie thuis en in het verpleeghuis. Wij zien dit als de Ultieme Match, het ideale zorgduo.

Het hoofddoel van de zorgduo’s van Blijf is het dragelijker maken van leven met dementie voor de cliënt zelf en mensen om hen heen die ze liefhebben.

Blijf creëert met de inzet van (nu 25) zorgduo’s in Nederland nieuwe bejegeningsmogelijkheden die leiden tot afname in medicijngebruik, afname van verdriet, angst en agressie, het doorbreken van dwaalgedrag en een verbetering en versoepeling van het zorgproces van mensen met dementie (zoals het toedienen van medicatie, verzorgen en wassen van de cliënt).

De zorgprofessional werkt bij de zorgorganisatie die een contract met Blijf aan gaat. Blijf draagt zorg voor de contacthond zelf (die vanaf 8 weken bij je komt wonen en blijft gedurende zijn of haar leven), alle kosten voor levensonderhoud en opleiding op de werkplek.  Heb jij of heeft jouw zorgorganisatie interesse, mail of bel ons!

Contact: Heibloemsedijk 10 5473 TC 06-51890255 info@stichtingblijf.nl www.stichtingblijf.nl