fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

ACE | SHIN Charity – Animal Care España

Standnummer 5 | ACE|SHIN redt al meer dan 20 jaar Spaanse honden en katten in nood! In Spanje, Nederland & België wachten er honderden op een “forever home”. Overweeg ook eens de adoptie van een Langzitter of Senior! Zij zijn extra dankbaar voor een nieuwe kans! Tijdens het Animal Event zullen hun profielen extra in de kijker worden gezet.

 

Tafereeltjes.nl is een grote dierenfan en deelt hun stand met ACE|SHIN Charity. Dit is hét adres voor sfeervolle woondecoratie cadeautjes voor elke gelegenheid! Op de stand zijn een aantal verkoopitems aanwezig of kun je je eigen tafereeltje bestellen.

 

Bezoek ons en shop nog even voor Moederdag. Maak live kennis maken met onze organisatie, bezoek virtueel onze honden en katten ter adoptie, en steun ons door mee te doen met de loterij! Elke dag zijn er 2 lotingen met meerdere prijzen!

 

Tijdens het Animal Event kun je ACE|SHIN Charity ook steunen door het doneren van je (nog geldige) cadeaukaart(en)! Voor elke ingeleverde (niet verlopen) cadeaubon ontvangen wij van onze inwisselpartner een ruime vergoeding. Dat geld gebruiken we om honderden honden en katten liefdevolle en essentiële zorg te geven. Zie ook: www.ace-charity.org/cadeaukaart-doneren

 

https://ace-charity.org

https://www.facebook.com/acedogs
https://tafereeltjes.nl

Contact: ACE | SHIN Charity – Animal Care España Oldebroekstraat 1 5045 TT Tilburg pr.nederland@ace-charity.org www.ace-charity.org