Header veelgestelde vragen 2019

Beste Baas Quiz

Een goed baasje weet wat zijn of haar hond nodig heeft om gelukkig te zijn en zorgt er ook voor dat zijn viervoeter niets tekort komt. Bij Animal Event hechten we veel belang aan het welzijn van de dieren. Daarom hebben we samen met Dierenbescherming Nederland een wedstrijd georganiseerd om de Beste Baas van Nederland te zoeken en te bekronen. Zijn jij en je hond een bijzonder hecht team? Kunnen jullie bijna elkaars gedachten lezen? Doe dan mee aan de Beste baas Quiz en ontdek hoe je kans maakt op de titel ‘Beste Baas van Nederland 2020’

Quiz

Iedereen die wil, kan vanaf 12 maart aan deze quiz deelnemen. Er worden vragen gesteld over het gedrag van honden, hun voeding, training en opvoeding.  Onder alle deelnemers wordt een puzzel verloot die je samen met je hond kan oplossen. Voor alle deelnemers wacht aan het einde van de quiz  ook nog een leuke korting op kaartjes voor Animal Event 2020!

Verkiezing
Na afloop van de quiz, ontvang je een mail waarmee je jezelf kan opgeven om mee te doen aan de verkiezing ‘Beste Baas 2020’. Motiveer in maximaal 150 woorden waarom jij vindt dat je de titel Beste Baas verdient.

Denk bijvoorbeeld aan hoe vaak jullie samen wandelen, wat je doet aan verzorging, wat jullie samen ondernemen en welke bijzondere band jullie hebben. Wie weet ga jij op Animal Event met de Beste Baas Bokaal naar huis! Vergeet niet een leuke foto van jezelf met je hond mee te sturen! Mail naar: bestebaas@dierenbescherming.nl Eind september sluit de Beste Baas Quiz. Tevens worden dan ook de 3 finalisten voor de Beste Baas Verkiezing gekozen.

Finale

De Dierenbescherming en Animal Event selecteren 3 hond/baas combinaties die op zaterdag 17 oktober uitgenodigd worden op Animal Event in het Autotron te Rosmalen voor de grote finale. Finalisten krijgen vooraf bericht dat zij tot de finalisten behoren. De drie finalisten zullen zich samen met hun hond moeten bewijzen om te titel in de wacht te slepen. Het belooft alvast een spannende wedstrijd te worden! Wie zal de Beste Baas van Nederland worden?

Doe mee aan de quiz