36559271844_060e372079_o

Primeur: Happy Dog Survival tijdens Animal Event

Op 4, 5 en 6 mei vindt er voor het eerst tijdens Animal Event een Happy Dog Survival plaats. Gedurende drie dagen leggen ongeveer 750 honden en baasjes een uitdagend parcours af, strijdend om de winst. De organisatie is in handen van St. The Floaters uit Den Haag en K.C. Delft, die de handen ineen hebben geslagen om een sportief en onvergetelijk evenement voor hond en baas te organiseren.

Dog Survival
Bij Dog Survival is het de bedoeling om samen met je hond, rennend of wandelend een parcours te af te leggen. Tijdens Animal Event is er een parcours uitgezet van ongeveer 3,5 kilometer, met daarin 10 tot 12 hindernissen welke door baas en hond afgelegd moeten worden. Sla je een hindernis over, dan zal je dit straftijd op leveren. Je mag het parcours wel voorzetten. De driedaagse Happy Dog Survival tijdens Animal Event zal wat zwaarder zijn qua inspanning omdat 70% van het parcours bestaat uit mul zand. Per dag kunnen er maximaal 250 personen deelnemen. De dag winnaar ontvangt een mooie prijs en natuurlijk de eeuwige roem.

Voor de wedstrijd geldt het gele lint principe voor honden die wat ruimte nodig hebben. Meer informatie over Dog Survival en het regelement vind je op www.dogsurvival.eu.

 

Inschrijven
De Happy Dog Survival vindt plaats op 4, 5 en 6 mei. Deelname kost € 26,-, inclusief een toegangskaart voor Animal Event voor hond én baas. Klik hier om je direct in te schrijven. Voor vragen over de Dog Survival kun je een e-mail sturen naar info@dogsurvival.eu. Het is leuk wanneer je aanhang meeneemt om je aan te moedigen, deze ontvangen 20% korting op een toegangskaart voor Animal Event. De extra kaarten zijn te bestellen via de reguliere ticketshop, met de promocode: aeds18.