Katten GeluksChallenge – AE 2018 – Kattencafe – Bos

Nieuw: de Katten GeluksChallenge

In Nederland wordt over het algemeen goed voor huisdieren gezorgd. Toch krijgt het CareTeam van Prins Petfoods (bestaande uit dierenartsen, paraveterinairen, voedingsdeskundigen en andere specialisten) regelmatig vragen binnen van mensen hoe zij meer met hun kat bezig kunnen zijn en hoe zij wellicht nog beter voor hun huisdier kunnen zorgen.

Daarom heeft het Prins CareTeam in samenwerking met kattengedragsdeskundige Maggie Ruitenberg de unieke Katten GeluksChallenge ontwikkeld. Door middel van leuke uitdagingen leren mensen hun kat beter kennen waardoor er beter aan de behoefte van de kat kan worden voldaan. Een tevreden kat is tenslotte een gelukkige kat!

Aanmelden
De challenge gaat 8 augustus van start. Elke week wordt een nieuwe challenge (Drankchallenge, Instinctchallenge, Intelligentiechallenge, Verwenchallenge en de Beautychallenge) verstuurd onder de deelnemers. Deze bestaat uit een video en indien nodig een stappenplan.

Daarin helpt Maggie deelnemers de behoeften van hun eigen kat te ontdekken en geeft zij vernieuwende tips. Zo geeft ze een recept voor een koel kattensoepje dat katten stimuleert om te drinken en deelt ze bijzondere manieren om met het jachtinstinct van de kat om te gaan.

Katteneigenaren die zich willen aanmelden kunnen dit hier doen.