Park Koe 2018

Nagenieten van een geslaagd evenement!

De zon schijnt, de temperatuur is aangenaam: het belooft een heerlijk weekend te worden. Het lekkere weer brengt herinneringen aan een succesvolle twaalfde editie van Animal Event naar boven. Wat hebben we genoten! Zo was er de finale van de Mooiste Hond van Nederland. Chouffe, de rasloze hond van Marieke Bastiaansen uit de provincie Noord Brabant, werd uit ruim 3.500 inschrijvingen verkozen tot de mooiste hond. De Franse paardentrainster Mélie Philippot verzorgde met haar mini-shetlander Diego en paard Quizas een prachtige Pas-de-deux. De landelijke media stonden in de rij voor de Farm Food Escape Room voor hond en baas. Ruim 600 honden en baasjes gingen de uitdaging aan om uit diverse gethematiseerde kamers te ontsnappen. Dit deden ze door samen te werken en zo snel mogelijk verschillende puzzels op te lossen. Het Beeztees Losloopgebied, waar honden konden ravotten op het uitgestrekte strand en zwemmen in het verkoelende Victoriameer, trok ook enorm veel bezoekers. Nieuw dit jaar was de Happy Dog Survival. Tijdens het parcours van 4 km ploegden ruim 400 deelnemers door waterpartijen en modderpoelen naar de finish.

De nieuwe terreinindeling waarbij de Promenade de vijf event area’s Dorp, Park, Strand, Eiland en Bos met elkaar verbindt is een groot succes. In totaal genoten 34.200 dierenliefhebbers van een uitgebreid programma boordevol spectaculaire dierenshows, interactieve workshops en leerzame demonstraties.

 

De dertiende editie van Animal Event is op 3, 4 en 5 mei 2019 op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek.