20180505-095009-X2183283
Animal Event 2018
Dorp hond snack 2018

Dorp

Bij binnenkomst op Animal Event loop je in het Dorp het Dorpsplein op. Aan het plein bevinden zich allerlei winkeltjes. Je kunt er onder andere informatie inwinnen over en producten vinden voor de gezondheid van jouw huisdier. Vanuit het Dorp bezoek je de Dorpshaven en Beach Club, maar ook diverse programmaonderdelen en de halte voor de Safaribus.

Farm Food ‘Catch me if you can’
Ben jij benieuwd of jouw hond een echte snelheidsduivel is? Test dit dan bij Farm Food ‘Catch me if you can’, een hondenracebaan gelegen aan het Dorpsplein.

Welkoop/Eukanuba Dorpshaven
Vanuit de Dorpshaven geniet je van diverse watersportactiviteiten als kanoën en suppen, met of zonder je hond. Nadat je het prachtige Victoriameer hebt ontdekt kun je een hapje en een drankje nuttigen in de Beach Club, welke naast de Dorpshaven is gelegen.

Halte Safaribus
Op het Dorpsplein vind je ook de halte van de Safaribus, waar je op de bus stapt voor een anderhalf uur durend avontuur tussen de leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns en zebra’s. Kaartjes voor de speciale Safaribus kosten € 6,- per stuk en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop, of bij de kassa aan de bushalte.

Welkoop/Eukanuba Dogfrisbee Ring
Een driedaagse Dogfrisbee wedstrijd met verschillende klassen. Per dag wordt een dagwinnaar gekozen, die op zondag tegen elkaar strijden om de prijs: een jaar lang gratis voer van Eukanuba en een cheque voor de club ter waarde van € 500,-.

 

Standhouders bij deze locatie