Hobbydieren kip 2018

Garvo brengt de hobbydierenwereld naar Animal Event!

Zonder twijfel zijn honden en katten de populairste huisdieren in heel Nederland. Ook voor deze harige vrienden heeft Garvo passende voeders, maar er zijn nog zo veel meer dieren en diersoorten. Juist om iedereen, jong én oud, kennis te laten maken met de vele dieren die er in Nederland te vinden zijn is er de Hobbydieren weide! Alpaca’s, paarden, ezels, geiten en nog veel meer dieren vind je in het Park op 3, 4 en 5 mei.

Dierenroute
Als je in dit weekend allerlei dieren wil leren kennen, dan ga je naar het park. Als je het park inkomt vind je namelijk allerlei dieren om je heen. De Nederlandse Landgeit loopt rond, maar ook staan er een boel ezels en alpaca’s en vind je knuffelbare Serama kippen in de stand van Garvo. Ook kun je de route door het bos volgen waar je informatie kunt vinden over bos- en tuindieren zoals egels en eekhoorns. Tijdens deze route zul je verschillende plekken tegen komen waar iemand je meer kan vertellen over de dieren of waar je jezelf in kunt lezen op de diergroep.

 

 

Breng het beste in je dieren naar boven
Elk dier is anders en er zijn gigantisch veel verschillende rassen, soorten en maten. Vandaar dat Garvo voer naar mijn hart meer dan 300 diervoeders heeft ontwikkeld voor ruim 25 verschillende diergroepen. Garvo brengt baasjes en dieren dichter bij elkaar en wil baasjes leren inzien welke invloed zij op hun dieren hebben. Daarom staan we onder andere met ervaringsdeskundigen van de Nederlandse Landgeit en Zorgboerderij de Mettemaat die uit eigen ervaring kunnen vertellen wat voer kan betekenen in het leven van de dieren.

Hobbydieren weide
Vergeet ook niet even lekker plaats te nemen bij de Hobbydieren weide en te genieten van de vele demonstraties van onder andere paarden en pony’s. Drie dagen lang, de hele dag door zijn hier allerlei clinics, demonstraties en wedstrijden te zien. En ben je weer even toe aan wat dierlijk gezelschap? Dan kun je zo weer terug naar het bos of naar de Garvostand waar allerlei dieren omheen te vinden zijn.