fbpx

Phaidra Friezencarrousel

64 hoeven laten de grond dreunen

32 oren staan gespitst naar voren

16 Friezen dansen op de muziek

8 koppels zijn naadloos op elkaar ingespeeld

1 groep: indrukwekkend!

 

De prachtige Friezen hebben als unieke kenmerken: weelderige manen, mooie lange sokken en van nature verheven gangen. Dit alles gecombineerd met hun prachtige kleding en bijpassende muziek zorgen zij ervoor dat uw evenement nog specialer wordt gemaakt. Laat u meeslepen door hun machtige paarden, het samenspel en al het geweld uit iedere hoek.

 

Phaidra bekent niet voor niets, “de mooiste, de schoonste”. Zij geven een show met 16 of met 12 Frieze paarden die samen een indrukwekkende eenheid vormen.

 

Phaidra treedt op bij diverse paarden evenementen in heel Nederland en omringende landen. Soms dicht bij huis, zoals op Indoor Brabant te ‘s-Hertogenbosch, Animal Event in de Beekse Bergen of de fokdag te Hilvarenbeek, maar ook verder weg tonen wij graag onze show, zoals de KFPS Hengstenkeuring te Leeuwarden, diverse paardensportevenementen in Zeeland, de jaarlijkse landgoedfair op Marienwaerdt te Beesd enz. en we stonden 3 avonden in het voorprogramma van de welbekende Spaanse Rijschool, en EK Arabische volbloeds te Lier in België .

 

 

Geniet u van het samenspel van muziek, de paarden en hun amazones en laat Phaidra uw dag nog “mooier” maken.

 

 

Wanneer kun jij ze vinden op Animal Event 2023?

Phaidra is op vrijdag 5 en zondag 7 mei aanwezig op Animal Event.