fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NVFD Dierenfysiotherapie

De NVFD (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren) komt niet alleen op voor de belangen van de leden, maar brengt dierfysiotherapie breed onder de aandacht. De NVFD informeert dierenartsen, eigenaren van dieren en andere belangstellenden over de mogelijkheden van fysiotherapie bij dieren.

 

Daarnaast zorgt de NVFD ook dat de kennis van de dierenfysiotherapeut op het gewenste niveau blijft door het organiseren van bij- en nascholingen en wordt de kwaliteit geborgd door een accreditatiesysteem. Met toezicht op en inspraak in onder andere opleidingen, nascholingen en toetsingen waarborgt de NVFD de kwaliteit van de kennis en kunde bij haar leden en daarmee van de specialisatie dierfysiotherapie.

 

Wanneer kun jij de NVFD vinden op Animal Event 2023?

De NVFD is alle dagen aanwezig in de Prins Workshoppistes op het Eiland.

 

Er wordt met een voorbeeldhond getoond hoe het onderzoek en de behandeling van de hond bij de fysiotherapeut eraan toegaat. Daarnaast geven ze een workshop waarbij ze met een voorbeeldhond oefeningen laten zien en laten zien hoe je de hond kunt controleren op pijn, ondertussen kun jij als bezoeker mee doen.