fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Hondentraining REO

Hondentraining REO is van Corrie en Petra, het is een kleinschalige hondenschool in Bergschenhoek onder de rook van Rotterdam.

Samen hebben Corrie en Petra zo’n bijna 45 jaar aan ervaring in het lesgeven en volgen uiteraard vele bijscholingen om op de hoogte te blijven van alles wat er in de hondenwereld veranderd.

 

In de eerste plaats is een goede opvoeding belangrijk maar zeker niet te vergeten is een band opbouwen met je hond. Op de hondenschool trainen ze game based (concept training) en ze merken dat dit super werkt om eigenaren en honden en goede band samen te creëren.

 

Verder hebben ze met hun hondjes Chevy (Jack Russel Terrier van 7 jaar) en Bluf (Markiesje van 11 jaar) heel veel leuke workshops, en zelfs de toneelschool voor honden gevolgd. Hiervan uit hebben ze hele leuke tricks&trucs gedaan die ze op vrijdag 5 mei aan jullie willen laten zien en leren in de Prins workshop Piste.

 

Kan jouw hond al lezen?

Of je helpen met je sokken uittrekken?

Misschien kunnen jullie samen leuke dansjes doen?

Of wil je dat je hond oefeningetjes leert waarmee jullie op een verjaardag enz. iedereen omver kunnen blazen. En niet te vergeten, jullie kunnen door deze oefeningen met nog meer plezier samenwerken.

 

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

 

Wanneer kun jij haar vinden op Animal Event 2023?

Hondentraining REO is op vrijdag 5 mei aanwezig op Animal Event.