fbpx

Hondencampus

HondenCampus is een trainings- en expertisecentrum voor complexe honden. Naast de cursussen op hun hondenschool bieden zij gedragstherapie en -training aan huis aan. Het team van HondenCampus bestaat uitsluitend uit gediplomeerde en gecertificeerde gedragstherapeuten en instructeurs. De missie van HondenCampus is om de veiligheid in de samenleving te verbeteren en daarbij het welzijn van de hond te waarborgen. Zij bieden voornamelijk begeleiding op het gebied van agressie en het creƫren van een stabiele hond. Dat laatste is het doel van onze hondenschool: een goed gesocialiseerde en gehoorzame hond voortbrengen.

 

In hun webshop zijn producten te vinden die door hun gedragstherapeuten zijn geselecteerd en worden ingezet tijdens de training. Deze hulpmiddelen bieden extra ondersteuning en bevorderen het welzijn van de hond.

 

Naast hun diensten voor de hondenbezitter, werkt HondenCampus ook samen met diverse overheidsinstanties zoals het ministerie van LNV op het gebied van bijtpreventie. Zo zijn er diverse opleidingen ontwikkeld voor dierenpolitie en handhaving en bieden we ondersteuning aan diverse opvangcentra bij het testen en profileren van asielhonden. Daarnaast worden er opleidingen gegeven aan asielmedewerkers met als doel het welzijn en de plaatsbaarheid van de honden te vergroten.

 

 

Wanneer zijn ze aanwezig op Animal Event?

Hondencampus is op vrijdag 5 mei en zondag 7 mei aanwezig op Animal Event 2023. Ze verzorgen de demo ‘Bad Boys’ in de Farm Food Hondenpiste, hierin vertellen ze je meer over bijtpreventie en gedragstherapie.