3 borders

Danielle Stoutjesdijk

Danielle Stoutjesdijk is gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd gedragstherapeute voor honden, eigenaar van Dogs 4 Joy en docent bij de Nederlandse Vereniging voor Hondenopvoeding en -opleiding (O&O). Ze werkt fulltime als instructeur en gedragstherapeut voor honden. In haar binnen locatie geeft ze naast groepslessen en gedragstherapie ook veel privélessen . Verder geeft ze lezingen, workshops en seminars met betrekking tot gedrag en leerprincipes bij honden, FCI Obedience, balans en coördinatie en allerlei hiermee samenhangende thema’s.

Ze heeft op dit moment twee Border Collies waarmee ze aan wedstrijden FCI Obedience in de klasse 3 (hoogste klasse) deelneemt. Afgelopen jaar heeft ze als lid van het Nederlandse team deelgenomen aan het Wereldkampioenschap FCI Obedience met haar oudste Border Collie.

 

Dit jaar heeft ze zich weer gekwalificeerd voor de Wereldkampioenschappen.

Danielle Stoutjesdijk is vrijdag 4 mei en zaterdag 5 mei aanwezig op Animal Event. Ze geeft de workshop Meer plezier met een gehoorzame hond!

Tijdens de workshop ga je aan de slag met het aanleren van het snel komen van de hond, met veel plezier op een kleedje gaan liggen, netjes naast je lopen, kin op je hand leggen en nog veel meer praktische oefeningen. Het belangrijkste doel is dat jij en je hond veel plezier hebben.