Animal Event 2018

Bekendmaking Gemeentewinnaars Mooiste Hond 2019

Vandaag is het zover: de uitslag van de gemeente- en provincieronde van de Mooiste Hond van Nederland is bekend! Afgelopen maand heeft het publiek stemmen uitgebracht op de genomineerde honden. De honden met de meeste stemmen krijgen de titel gemeente- en/of provinciewinnaar.

Alle gemeente winnaars kunnen tijdens Animal Event op 3, 4 en 5 mei hun certificaat ophalen in de stand van Farm Food, ze ontvangen één gratis toegangskaart voor het evenement.

Finale
De verkiezing van de Mooiste Hond 2019 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 5 mei afgesloten met een spannende finale. Alle provinciewinnaars ontvangen twee tickets en worden uitgenodigd voor de spannende finale tijdens Animal Event op zondag 5 mei.

 

Honden die bij de provincie-verkiezing op de tweede plaats zijn geëindigd worden uitgenodigd voor de voorronde op zondag 5 mei. De winnaar van de voorronde krijgt een wildcard voor de finale. De voorronde en finale op zondag 5 mei worden beoordeeld door een deskundige jury.

Leuke kortingsacties
Als deelnemer en stemmer van de verkiezing ‘Mooiste Hond’ profiteer je van leuke kortingsacties! Met de actiecode mooistehond19 kun je kaarten bestellen met 20% korting voor Animal Event op 3, 4 en 5 mei. Wacht niet langer en bestel je kaarten via: https://ticketpoint.nl/evenement/animal-event/