Kanovaren met je hond

Winnaars reis naar Oostenrijk

Kim Mathijssen, Ernst van Welij en Annabel Landman hebben tijdens Animal Event een droomreis naar Oostenrijk gewonnen. Op de wateren van Animal Event kon je samen met je hond kanovaren en suppen. Vele bezoekers gingen het avontuur met hun viervoeter aan. DogWalkTrail organiseerde deze tochtjes én stelde deze fantastische prijzen beschikbaar.

Zij logeren, uiteraard samen met hun hond, zeven nachten op een camping in Kaprun. Daar maken ze meerdere wandelingen met ervaren Nederlands sprekende gidsen. En een kanotocht met hun hond over de Zeller See kan natuurlijk niet ontbreken tijdens deze reis.

Kanovaren
Eerst een lekkere wandeling over Animal Event en daarna samen in een ‘Canadees’ het water op, ultiem genieten! De eerste meters in de kano zijn even spannend, maar het went snel! Het geluid van de peddels in het water en de stroming tegen de boot zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Wil jij dit volgend jaar niet missen? Schrijf 4, 5 en 6 mei 2018 dan alvast in je agenda!