Strobalen piramide

Winnaars kaarten Animal Event

Heb jij de volgende editie van Animal Event al in je agenda staan? 4, 5 en 6 mei 2018 is de datum. Daarop vooruitlopend hebben we vrijkaarten en een stofzuiger verloot onder iedereen die met zijn hond meedeed aan een welzijnscheck.

Waarom? 
De organisatie van Animal Event vindt het belangrijk dat dieren het naar hun zin hebben. We troffen tal van maatregelen om het dierenfestival een succes te maken voor zowel bezoekers als de aanwezige dieren. Zo konden bezoekers bij vier stands terecht met hun hond voor een welzijnscheck. Een dierenwelzijnsteam stond klaar voor het beantwoorden van vragen omtrent dierenwelzijn. Je kon bij hen terecht als je iets opmerkelijks had gezien. Ook zagen zij erop toe dat alle dieren het tijdens Animal Event goed naar hun zin hadden. In de bemande hondenkennel konden baasjes hun hond laten uitrusten.

Prijswinnaars
De hoofdprijs, de Thomas Boxer stof- en waterzuiger, is gewonnen door Yvonne Oerlemans. De drie sets vrijkaarten voor Animal Event 2018 zijn gewonnen door James Foppen, Eva van Tuijn en Esther (@Hillege op Twitter). Gefeliciteerd!