20170429-103821-2X058192

Honderd standhouders genoten van Animal Event

Ruim tweehonderd standhouders verzamelden zich afgelopen weekend op het terrein van Animal Event met de mooiste huisdierenspullen. Uit een enquête blijkt dat ze Animal Event waarderen met een hele dikke voldoende. Enkele standhouders lieten een persoonlijk bericht achter.

Vanwege enorme populariteit had Beeztees dranghekken nodig
Beeztees stond dit jaar voor de derde keer op Animal Event. En dat kan geen bezoeker zijn ontgaan. Bij de Beeztees stand werden gratis goodiebags uitgedeeld en daar was zoveel animo voor dat de organisatie dranghekken moest plaatsen om de rijen in goede banen te leiden. “Met het team hebben we Beeztees goed op de kaart weten te zetten”, aldus marketing manager Maikel Dekkers van Beeztees. Over het hele terrein was Beeztees goed vertegenwoordigd; er waren workshop pistes, een losloopgebied aan het strand waar honden met Apportino’s konden spelen en natuurlijk de Beeztees-stand waar plezier en gezelligheid belangrijke speerpunten waren. Benieuwd naar hoe het Beeztees Funpark er verder uit zag? Bekijk de aftermovie van Beeztees voor een sfeerimpressie. 

Succesvol weekend voor Dierenshop De Duizendpoot
Dierenshop De Duizendpoot was dit jaar als debutant aanwezig op Animal Event. Met hun natuurlijk gedroogde hondensnacks wisten ze de vele aanwezige honden te verblijden. Niet alleen de honden op het terrein werden verwend, er werden ook allerlei lekkernijen voor de thuisblijvende honden aangeschaft. “We hebben genoten en komen volgend jaar zeker weer! Super leuk en goed georganiseerd evenement, complimenten”, aldus Nick en Hanneke van Dierenshop De Duizendpoot.

Animal Event meer dan gewoon goed voor CaroCroc
Animal Event was wederom meer dan ‘gewoon goed’ voor CaroCroc. De dagen waaiden voorbij! De vele leuke reacties op de Oer-Hollandse molen en de proefzakjes automatiek waren geweldig. Ook de pas geïntroduceerde CaroCroc Limited Edition verpakkingen voor hond en kat vielen in de smaak en werden zelfs uitgeroepen tot één van de 7 meest bijzondere producten van Animal Event. Iedereen bedankt!

Rodi Hamburger Foodtruck was een succes

Dit jaar had Rodi een primeur op Animal Event: een heuse Hamburger Foodtruck speciaal voor honden! De honden kon kiezen uit een heerlijke Rodi Hamburger óf een portie Rodi worst in een smaak naar keuze. Rodi heeft vele honderden enthousiaste honden én baasjes mogen verwelkomen bij de stand en de reacties waren zeer positief. Het Rodi Team wil iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor alle complimenten en hoopt volgend jaar iedereen weer te zien!

Jacker.nl vond Animal Event geweldig
Jacker.nl was, met hun nieuwe initiatief Jacker.nl – ‘videobellen met de online dierenarts’, als debutant aanwezig op Animal Event en ze vonden het geweldig! “De sfeer was positief en relaxt, mensen oprecht geïnteresseerd en blij, hun dieren (veelal honden) vrolijk en uitgelaten. Een mooi platform om rustig ons nieuwe concept uit te kunnen leggen en demonstreren. En, om nieuwe contacten te leggen met andere standhouders, want netwerken verbindt onze initiatieven op een mooie manier in het belang van dierenwelzijn. En daar staan we allemaal voor toch? Het voelde voor ons ook als een uitje en de dagen zijn voorbij gevlogen. Dank voor de fantastische organisatie en begeleiding”, aldus het team van Jacker.nl.