e-tickets

€ 2,-
korting

Bestel online je tickets

Programma

MAAK JE
persoonlijke
PROGRAMMA!

Stel je programma samen

Voorzieningen

Honden
Honden zijn van harte welkom op Animal Event, mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Een slipketting, prikhalsband of elektrische halsband is verboden. We adviseren vanwege de hondendrukte om geen flexi lijn te gebruiken, maar een normale korte hondenriem of looplijn. Let op: je moet het inentingsbewijs of een titeerbepaling van je hond kunnen tonen. De organisatie heeft het recht om loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement. Bij de konijnen en cavia's in Smallworld en in de bussafari naar het naastgelegen Safaripark zijn honden helaas niet toegestaan, je kunt je hond dan onderbrengen in de bemande hondenkennel. In het Beeztees losloopgebied kunnen honden even lekker ontladen en rennen, zwemmen en ravotten met andere kameraadjes. Lees vooraf de tips en adviezen over het meenemen van je hond naar Animal Event. 

Fotograferen
Tijdens Animal Event is het toegestaan om voor eigen gebruik foto’s te maken. Let op: deze foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Animal Event heeft een eigen fotograaf, Ron Baltus, waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Rolstoelgebruikers en minder validen
Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Animal Event slecht toegankelijk. De ondergrond op de wandelroute bestaat grotendeels uit gras en zand, daarom adviseren wij tenminste een helpende hand van een begeleider. In Smallworld is een minder validen toilet aanwezig.

Catering
Op Animal Event vind je diverse cateringpunten waar je kunt genieten van een kopje koffie, een gezonde lunch, een frietje, een bakje poffertjes of een lekker ijsje.

EHBO
Geen nood bij ongelukjes. Op Animal Event is een EHBO post aanwezig. Meld je bij het secretariaat bij de hoofdingang of bij het Animal Event personeel wanneer eerste hulp nodig is.

Betalingsmogelijkheden
Bij de kassa van Animal Event kun je contant of met de pinpas betalen. Animal Event beschikt niet over een geldautomaat, er is een mogelijkheid om extra geld te pinnen bij de kassa. In een groot aantal stands kun je jouw aankopen met de pinpas betalen.

Parkeren
Vlakbij de hoofdingang van Animal Event is een groot parkeerterrein. Een uitrijmunt kost € 6,- en dient ingeleverd te worden bij het verlaten van het parkeerterrein. De uitrijmunten zijn te verkrijgen bij de kassa bij de hoofdingang of in de voorverkoop. 

Bussafari
Combineer je bezoek aan Animal Event met een uitstapje naar Safaripark Beekse Bergen. Kaartjes voor de speciale Safaribus (ca. 1,5 uur) zijn te koop voor € 6,- per persoon in de voorverkoop of bij de Safaribushalte op het Animal Event terrein (nabij de Farm Food Hondenpiste). Honden zijn helaas niet toegestaan in de bussafari, je kunt je viervoeter onderbrengen in de bemande hondenkennel op het terrein. 

Hoofdsponsor

Sponsors

Subsponsors

Laatste Nieuws

Winnaars van de reis naar Oostenrijk

Kim Mathijssen, Ernst van Welij en Annabel…

» Lees Meer
 

Winnaars kaarten Animal Event 2018

Heb jij de volgende editie van Animal Event al in…

» Lees Meer
 

Aftermovies verschillende programmaonderdelen!

De elfde editie van Animal Event is achter de…

» Lees Meer

Animal Event maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou? meer info Deze melding verbergen