e-tickets

€ 2,-
korting

Bestel online je tickets

Programma

MAAK JE
persoonlijke
PROGRAMMA!

Stel je programma samen

Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van Animal Event?
Animal Event is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Waar vindt Animal Event plaats?
Animal Event vindt plaats op Event Center Beekse Bergen te Hilvarenbeek, nabij Safaripark Beekse Bergen en Speelland. Dit terrein is gelegen langs de N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Vanaf de A58/N269 geven de blauwe ANWB-borden de route Beekse Bergen aan.

Waar en vanaf wanneer kan ik entreekaarten bestellen?
Entreekaarten voor Animal Event zijn vanaf 1 februari te bestellen via deze site. Wanneer jij jouw entreekaart besteld in de voorverkoop profiteer je van een voorverkoop-korting. Entreekaarten zijn, indien voorradig, tevens verkrijgbaar aan de kassa van het evenement.

Kun je met een entreekaart voor Animal Event ook het Safaripark bezoeken?
Een entreekaart voor Animal Event biedt geen toegang tot Safaripark Beekse Bergen. Je kunt vanaf Animal Event wel op de bus stappen voor een Bussafari van een uur. Na afloop stap je weer uit bij Animal Event. Honden zijn helaas niet toegestaan in de bussafari. Je kunt je hond onderbrengen in de bemande hondenkennel op het terrein. 

Hoe kom ik in het bezit van een actiecode? 
Met een actiecode kun je een entreekaart bestellen met 20% korting (berekend over de kassaprijs). Actiecodes worden uitgegeven door diverse sponsoren en partners, zoals onder andere Hart voor Dieren, Penny en Royal Canin. De organisatie van Animal Event geeft geen actiecodes uit.

Mag ik mijn hond meenemen?
Honden zijn van harte welkom op Animal Event, mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Een slipketting, prikhalsband of elektrische halsband is verboden. We adviseren vanwege de hondendrukte om geen flexi lijn te gebruiken, maar een normale korte hondenriem of looplijn. Let op: je moet het inentingsbewijs of een titeerbepaling van je hond kunnen tonen. De organisatie heeft het recht om loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement. Bij de konijnen en cavia's in Smallworld en in de bussafari naar het naastgelegen Safaripark zijn honden helaas niet toegestaan, je kunt je hond dan onderbrengen in de bemande hondenkennel. Lees vooraf de tips en adviezen over het meenemen van je hond naar Animal Event.

Is Animal Event toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers?
Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Animal Event slecht toegankelijk. De ondergrond op de wandelroute bestaat grotendeels uit gras en zand, daarom adviseren wij tenminste een helpende hand van een begeleider. In Smallworld is een minder validen toilet aanwezig.

Wanneer is het programma van Animal Event bekend?
In de aanloop van Animal Event worden wekelijks nieuwe programma-onderdelen bekend gemaakt, die ook allemaal te vinden zijn in het clinicgever-overzicht. Medio maart wordt het tijdschema bekend gemaakt met de tijden van alle demonstraties, shows en clinics.

Hoe lang ben ik bezig met een bezoek aan Animal Event?
Animal Event biedt een dagvullend programma. De gehele route bestrijkt zo'n 2,5 km. 

Ik wil mijn bedrijf promoten op Animal Event, wat zijn de mogelijkheden?
Animal Event biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven om hun producten of diensten te promoten.

 

Hoofdsponsor

Sponsors

Subsponsors

Laatste Nieuws

Winnaars van de reis naar Oostenrijk

Kim Mathijssen, Ernst van Welij en Annabel…

» Lees Meer
 

Winnaars kaarten Animal Event 2018

Heb jij de volgende editie van Animal Event al in…

» Lees Meer
 

Aftermovies verschillende programmaonderdelen!

De elfde editie van Animal Event is achter de…

» Lees Meer

Animal Event maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou? meer info Deze melding verbergen