e-tickets

€ 2,-
korting

Bestel online je tickets

Programma

MAAK JE
persoonlijke
PROGRAMMA!

Stel je programma samen

Route

Animal Event vindt plaats op Event Center Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Dit terrein is gelegen nabij Safaripark Beekse Bergen en Speelland.

Adres
Event Center Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Routebeschrijving
Event Center Beekse Bergen ligt aan de provinciale weg N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Vanaf de A58/N269 geven de blauwe ANWB-borden de route Beekse Bergen aan.Animal Event is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Raadpleeg voor de meest optimale route 0900-9292 of kijk op www.9292.nl

Voordelig met de bus
Samen met Arriva en heeft Anima Event voor een volledig passend vervoersstuk gezorgd. Alle bezoekers kunnen vanuit de gehele provincie Noord Brabant voor  €6,- reizen in alle bussen van Arriva Nederland en Hermes naar het de Beekse Bergen. Speciaal voor dit weekend rijden de bussen door naar halte “Speelland”, welke de meest ideale halte is om uit te stappen. 

Kosten en vervoersbewijzen
Heb je een OV-Chipkaart? Dan kun je hier gewoon gebruik van maken om te reizen in de bussen en treinen, net zoals je normaal doet. Heb je geen OV-Chipkaart? Koop dan een dalurendagkaartje t.w.v. € 6,- bij de buschauffeur of koop ‘m vooraf online via “Dalurendagkaartje Animal Event”. Het ticket is geldig, dagelijks na 9.00 uur in alle bussen van Arriva Nederland in Oost- en West-Brabant. Ook geldig in de bussen van Hermes. Niet geldig op lijn 19 naar Antwerpen en de lijnen 165 en 166 naar Gelderland. Overstappen is toegestaan. Gratis twee kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar meenemen. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis.


Grotere kaart weergeven

Hoofdsponsor

Sponsors

Subsponsors

Laatste Nieuws

Winnaars van de reis naar Oostenrijk

Kim Mathijssen, Ernst van Welij en Annabel…

» Lees Meer
 

Winnaars kaarten Animal Event 2018

Heb jij de volgende editie van Animal Event al in…

» Lees Meer
 

Aftermovies verschillende programmaonderdelen!

De elfde editie van Animal Event is achter de…

» Lees Meer

Animal Event maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou? meer info Deze melding verbergen